Thursday, 11 September 2014

Produk - BIOSELEZAAssalamualaikum

Ok, hari ini sy hendak mula bercerita tentang produk-produk dari Syarikat Hai-O Marketing. Dulu syarikat ini terkenal dengan penapis air Bio-Aura. Tetapi sekarang, syarikat sudah banyak mengeluarkan produk-produk kecil dengan harga mampu milik.

Antara produk yang sedang hangat sekarang adalah produk penjagaan diri Marine Essence (ME) yang terdiri daripada sabun kecantikan, syampu, body wash dan ubat gigi. Kesemua produk ini berasaskan garam buluh. Ha, yang itu nanti kita cerita kemudian ye!

Selain dari produk ME, terdapat juga produk-produk hebat lain yang sentiasa mendapat permintaan tinggi sehingga ke hari ini seperti Premium Beautiful, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM), Collagen BB Plus dan Mineral Coffee. Dan yang terbaru serta paling top dan laris sekarang adalah BIOSELEZA.

Ok, sekarang ini kita fokus pada BIOSELEZA dulu ye. BIOSELEZA ini adalah feminine pad dan pantyliner. Fungsinya yang asas seperti yang semua sedia maklum lah. Tapi, apa keistimewaan BIOSELEZA ini?

Jom kita tengok kat bawah ini  >>>>>Dan inilah rupa bentuk BIOSELEZA itu. Packaging pun sudah nampak cantik kan? Apatah lagi isi kandungannya, memang sangat cantik untuk menjaga aset dalaman para wanita (",).
Yang ini pula adalah kebaikan utama mengapa kita harus bertukar kepada BIOSELEZA :
Apa pula BIO VELOCITY ENERGY itu? Ha, tengok kat bawah ini...
Ok, sekarang kita sudah faham kan keistimewaan dan kebaikan menggunakan BIOSELEZA ini. 
Jadi, hendak tunggu apa lagi? 
Jom kita bertukar sekarang !!!


HARGA?
Nampak tak kat kotak atas itu? Hehe...


PROMOSI SEPTEMBER :

# Penghantaran percuma untuk kawasan sekitar Ampang

# Pos percuma ke seluruh Malaysia dengan pembelian 2 unit & ke atas

# Hadiah percuma untuk setiap pembelian !!!

Jangan malu, jangan segan untuk SMS/Whatsapps
012-3217550BIOSELEZA
Kerana Dirimu Begitu Berharga (",)

No comments:

Total Pageviews